Thursday, November 13, 2008

A-Talk Ajankohtainen keskusteluohjelma kaipaa kritiikkiä yksisilmäiselle maahanmuuton ihannoimiselleen ja toisinajattelijoiden vaientamispyrkimyksille


A-Talk Ajankohtainen keskusteluohjelma kaipaa kritiikkiä yksisilmäiselle maahanmuuton ihannoimiselleen ja toisinajattelijoiden vaientamispyrkimyksilleen

--
A-talk TV1 Torstai klo 21.05 13.11.2008
--

Ohjelma aloitettiin 13.11.2008 "vähemmistövaltuutettu" Johanna Suurpään voivotteluilla kuinka hänestä on tehty "Neekerivaltuutettu". Tavallinen kansa kysyy silmät pyöreinä: Mikäs se Suurpää muuta sitten on?

Ei Johanna Suurpää aja alkuperäisten Suomessa asuvien vähemmistöjen sen enempää kuin suomalaistenkaan asiaa peitellessään raakoja faktoja islamistien ja Mustan Afrikan naisvihamielisten tulokkaiden annista kansakunnallemme.


Ohjelmassa ei kysytty yhdenvertaisuutemme perään pätkääkään. Suuri uutinen oli muutaman kymmenen euron sakko, mutta ei Seppo Lehdolle langetettu oikeusmurhatuomion arviointi. Asia ohitettiin kuin ohimennen mainiten "keväällä tulleena 2 v 4 kk kovana tuomiona".
Ei tuotu esiin että kyseessä on 2 vuotta 4 kk + 3 kk = 2 vuotta 7 kk ehdotonta vankeutta 30.5.2008 Tampereen käräjäoikeudessa selkosuomella maahanmuuttokriittisistä kirjoituksista vaiettiin niin nimen kuin tuomion tosiasiallisista motiiveista.

Johanna Suurpäälle ja A-talkin vetäjille TV1:n hupiohjelmasta tv-kommentti kuvana:
----
Jussi Halla-ahon vieraskirjassa http://www.freebok.net/books/scripta/view.html
on A-talk tapaiseen maahanmuuttokriittisten metsästykseen otettu kantaa oheiseen tapaan:
------
Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä

Viesti : Jack: "Monikulttuurisuuden kannattajat haluavat estää maahanmuuttokriittisyyden esiinmarssin, mutta todellisuudessa he kiihdyttävät sitä."

Median itsesensuuri ja kaikkinainen muukin sensurointi on estänyt Suomen maahanmuuttopolitiikan "järkevyyden" vähäisenkin kyseenalaistamisen.
Virallista totuutta ei ole voinut juurikaan uhmata missään leimaantumatta rasistiksi.
Mistä Suomen kansa silloin olisi voinut oikeata totuutta tietää?

Nuoremmalle ja kielitaitoiselle sukupolvelle netti on jokapäiväinen tiedonlähde, mutta vanhemmat ovat olleet täysin pimennossa mamujen tuottamista ongelmista ja kuluista.

Eiväthän perinteiset paperimedia ja YLE ole muuta kuin ääripropagandisesti hehkuttaneet mamuilun tuomista ihanuudesta sen suuren ja karjuvan työvoimapulan poistamisessa.

Ei ole turhaan verrattu nykyistä mamupropagandaa aiempaan neukkupropagandaan!

On tosi mahtava ja helpottava tunne, kun nyt asiasta edes keskustellaan!

14. marraskuuta 2008 9:39:37

-----

http://a-talk-kritiikkikanava-ja-palaute.blogspot.com/ kaipaa palautettanne toisin kuin virallinen A-talk monikulttuuriuskovaisten kanava
----------------
Kritiikkimme kohde:

http://atuubi.yle.fi/ohjelmat/a_talk

A-talk

Kuumia puheenaiheita - tiukkaa keskustelua

YLE TV1 torstaisin klo 21.05
Uusinta perjantaisin klo 13.45

A-talk TV1 to 13.11 klo 21.05

Netti kuriin!

Internetissä tehdyt uhkaukset ja solvaukset ovat lisänneet vaatimuksia kiristää netin valvontaa.

Kauhajoen koulusurmaaja esitteli asettaan suosituilla nettisivustoilla, mutta veritekoa ei saatu estettyä. Viime viikolla Espoon käräjäoikeus langetti sakkoja viidelle nettikeskustelijalle pääministeri Matti Vanhasen entisen naisystävän Susan Ruususen kunnian loukkaamisesta.

Onko netistä muodostunut sananvapauden villi länsi, missä saa huoritella ja piikitellä vähemmistöjä huumorin varjolla? Olisiko koulu-uhkauksien Suomessa nyt aika kiristää netin valvontaa jopa sananvapauden kustannuksella?
Millä keinoilla netti saadaan kuriin?

Vieraat:

Johanna Suurpää on vähemmistövaltuutettu. Hän on huolissaan vihaan kiihottamisesta internetin keskustelupalstoilla. Suurpää vaatii keskustelupalstojen ylläpitäjiä suurempaan vastuuseen nettisivujen sisällöistä.

Pekka Hyvärinen on Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja. Hyvärinen perustaisi verkkokeskustelun ylilyöntejä karsimaan kanteluja vastaanottavan nettivaltuutetun toimiston. Hän vaatii myös nimettömänä kirjoittamiselle loppua.

Jussi Halli on verkkopalvelu Suomi24:n väliaikainen toimitusjohtaja. Halli pitää keskustelupalstojen ennakkosensuuria mahdottomana ajatuksena. Herjaava kirjoittelu on hänestä Suomen kansallinen erityispiirre, mutta netissä suhteellisen pieni ongelma.

Jyrki Kasvi on Vihreiden kansanedustaja. Kasvin mielestä netin ympärillä hysterisoidaan nyt Jokelan ja Kauhajoen jälkeen. Hän uskoo netissä liikkuvien keskinäisen seurannan hoitavan ylilyönnit. Kasvista juuri nimettömyys on netin voima.
keskustele aiheesta


---------------------

Miten olisi kysymys A-Talkin toimitukselle? Toimitteko te kuin Hitler?
----------------
Väitetään että kyseessä on yksityishenkilöitä.

Kysehän on julkisuuden henkilöistä sekä Joulupukkisatuun verrattavan islamuskonnon ns. uskonrauhan häirinnästä erittäin kyseenalaisin perustein.

Iranilaisetkin nauroivat tv-dokumentissa, että eihän tuo turbaanipää voi olla muhammed profeetta kun sillä on turbaani, joten kyseessä on sikhi.


Valtionsyyttäjä Mika Illman voi väittää hakukoneiden syyllistyvän samoilla perusteilla johonkin laittamalla eri sanoja hakusanoiksi, kuin millä syyttää Lehtoa.

Krp tutkii valtiojohtoon kohdistuneita kunnianloukkauksia internetissä 29.9.2006 Nelosen TV-uutisissa klo 20 ja 23 jälkeen

Ohessa tekstiversio: http://www.nelonen.fi/uutiset/arkisto_uutinen.asp?d=1135221975229

Krp tutkii valtiojohtoon kohdistuneita kunnianloukkauksia internetissä
Julkaistu 29.9.2006 19:43


Keskusrikospoliisi tutkii valtion ylimpään johtoon kohdistunut kunnianloukkaus-rikoksia internetissä. Epäiltynä on tamperelainen yksityishenkilö Seppo Lehto kertoo Nelosen uutiset.
Epäillyt rikosnimikkeet ovat törkeä kunnianloukkaus, kunnianloukkaus ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Kohteena ovat olleet lähes kaikki Suomen KGB-huippupoliitikot ja "vähemmistöt".
Tutkintapyynnön asiassa ovat tehneet valtakunnansyyttäjänvirasto, vähemmistövaltuutetun toimisto ja tamperelaiset yksityishenkilöt. Syyteharkinnan tekee valtakunnansyyttäjänvirasto.
Asianomistajana poliisi on kuullut jutussa ainakin yhtä kansanedustajaa Oras Tynkkystä (vihr).

Myös presidentti Tarja Halonen on tietoinen krp:n tutkinnasta ja mahdollisesta asianomistaja-asemasta jutussa. Presidentin lehdistöpäällikkön mukaan Halonen on ilmoittanut, ettei hän halua puuttua asiaan.
Pääministeri Matti Vanhasen (kesk) mielestä jutun selvittäminen on tarpeen, jotta internetin loukkaaville kirjoituksille ja kuville löytyy jokin raja.
Pääministeriin krp oli yhteydessä keväällä. Viranomaisten toive oli, että Vanhanen antaisi suostumuksensa nimen käyttöön tutkinnassa.
"Tällä on yleisempää merkitystä, ei niinkään henkilööni liittyen. Olen kertonut että olen siihen valmis", Vanhanen sanoi Nelosen uutisille.
Lopullisen lupansa Vanhanen sanoo antavansa, kun esitutkinta valmistuu. Vanhasen mielestä kukaan ei tätä nykyä kanna vastuuta netin loukkaavista kirjoituksista ja kuvista.

Keskusrikospoliisi on tehnyt jutussa oikeusapupyynnön tiettävästi Yhdysvaltoihin.
Jutun syyteharkinnan tekevä valtionsyyttäjä sanoo, että tämänkaltaisissa jutuissa ongelmana on luotettavasti selvittää sivujen tekijä esimerkiksi silloin jos palvelin on ulkomailla.

Helsingin Sanomat
hs.online@sanoma.fi

Youtubella näkyy Mika Illmanin ennakkoasenne ko. Nelosen TV-uutisissa syyttömyysolettamani vaarantaen
http://www.youtube.com/watch?v=eWt-dPEMtVE


--------------

http://seppo-lehto-maanpuolustaja.blogspot.com/2009/10/tamperelainen-seppo-lehto.html

----